Простий рецепт смачного щільного сніданку в горщиках: запечені яйця з хлібом в м’ясному бульйоні.
Інгредієнти
-
4 шт.
— куряче яйце
-
2 скибочки
— хліб (батон)
-
2 ст. л.
— вершкове масло
-
50 гр.
— сир (твердий)
-
2 ополоника
— бульйон (м’ясний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Дві скибочки батона завтовшки 1,5-2 див. розрізаємо навпіл і швидко обсмажуємо у вершковому маслі до рум’яної хрусткої скоринки.
У 2 горщика вливаємо по половинку м’ясного бульйону, вкладаємо по 2 скибочки підготовленого батона, розбиваємо по 2 курячих яйця (посипаємо сіллю) і додаємо по половині натертого сиру.
Запікаємо ароматний ситний сніданок в духовці при 170 градусах 10 хвилин. Подаємо запечені яйця з хлібом гарячими з овочами. Приємного апетиту!