Яєчня по-мексиканськи


Ароматна яєчня з консервованої червоною квасолею, солодким перцем, цибулею, часником і оливками. Подаємо яєчню по-мексиканськи з нарізаною кінзою і рубаними горіхами.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 250 гр.

    — квасоля (консервована)

  • 2 шт.

    — перець (солодкий)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 40 гр.

    — оливки (без кісточок)

  • 1 ст. л.

    — томатна паста

  • 2 гілочки

    — кінза

  • 2 ст. л.

    — арахіс (рубаний)

  • 2-3 краплі

    — соус (Табаско)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1 щіпка

    — перець (мелений)

  • 1 щіпка

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищені перець і цибулю нарізаємо кубиками, часник дрібно, оливки — кільцями. Червону квасолю зливаємо. У гарячому маслі 5 хвилин обсмажуємо підготовлені шматочки перцю, цибулі і подрібнений часник.


    Додаємо томатну пасту, квасоля, соус Табаско, паприку, оливки, сіль, мелений перець і обсмажуємо 15 хвилин.


    В обсмажену ароматну суміш розбиваємо яйця на відстані один від одного і смажимо ще 5 хвилин.

    Смачну яєчню посипаємо подрібненою кінзою, арахісом і відразу подаємо. Приємного апетиту!