Ароматна яєчня з консервованої червоною квасолею, солодким перцем, цибулею, часником і оливками. Подаємо яєчню по-мексиканськи з нарізаною кінзою і рубаними горіхами.
Інгредієнти
-
4 шт.
— куряче яйце
-
250 гр.
— квасоля (консервована)
-
2 шт.
— перець (солодкий)
-
2 зубчики
— часник
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
40 гр.
— оливки (без кісточок)
-
1 ст. л.
— томатна паста
-
2 гілочки
— кінза
-
2 ст. л.
— арахіс (рубаний)
-
2-3 краплі
— соус (Табаско)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
1 щіпка
— перець (мелений)
-
1 щіпка
— сіль
Рецепт приготування
Очищені перець і цибулю нарізаємо кубиками, часник дрібно, оливки — кільцями. Червону квасолю зливаємо. У гарячому маслі 5 хвилин обсмажуємо підготовлені шматочки перцю, цибулі і подрібнений часник.
Додаємо томатну пасту, квасоля, соус Табаско, паприку, оливки, сіль, мелений перець і обсмажуємо 15 хвилин.
В обсмажену ароматну суміш розбиваємо яйця на відстані один від одного і смажимо ще 5 хвилин.
Смачну яєчню посипаємо подрібненою кінзою, арахісом і відразу подаємо. Приємного апетиту!