Лазанья — класичні рецепти приготування з грибами

5. Простий і смачний рецепт лазаньї з грибами і курячим філе

Завершальний рецепт буде теж дуже простий. Мінімум інгредієнтів — максимум смаку!

Інгредієнти:

  • 250 грамів готової основи для лазаньї
  • півкіло свіжих помідорів
  • 700 грам курячого філе
  • зелень на смак
  • 300 грам грибів
  • 150 грамів цибулі
  • 300 грам твердого сиру
  • пісне масло, сіль, перець на смак

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо курку. Цибулю теж дрібно нарубим. Таким же чином робимо і з грибами.

2. Пару хвилин на рослинній олії обсмажуємо цибулю. Потім перекладаємо сюди курку. Смажимо 5 хвилин, перекладаємо гриби. Готуємо ще чверть години.

3. Дрібно нарізаємо зелень. Томати пюрируем блендером. Додаємо зелень, перемішуємо.

4. У сотейнику нагріваємо вершкове масло. Присипаємо сюди борошно, вмішуємо її.

5. Вливаємо молоко. Солимо, приправляємо, уварюють до загусання.

6. У форму для випічки викладаємо в один шар листи. Кладемо половину грибів, поливаємо соусом. Повторюємо шари з решти інгредієнтів.

7. Поливаємо томатним соусом. Прибираємо в піч, розігріту до 180 градусів на 20 хвилин. Потім посипаємо сиром, допікаємо ще 10 хвилин.