Дуже простий рецепт повітряного бісквіта для приготування смачних тортів.
Інгредієнти
-
5 шт.
— куряче яйце
-
3/4 склянки
— цукор
-
1 склянка
— мука
Рецепт приготування
Для приготування ідеального бісквіта ставимо за духовку на 180 градусів.
У миску розбиваємо яйця і додаємо цукор.
Збиваємо суміш віночком або міксером, поки не збільшиться в три рази і не стане повітряної.
Додаємо в підготовлену яєчну суміш порціями борошно і акуратно шпателем перемішуємо, щоб суміш не втратила пишноти.
Акуратно викладаємо суміш у форму і випікаємо близько 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою.
Готовий ароматний бісквіт охолодити, виймаємо з форми і готуємо торт або тістечко. Приємного апетиту!