Дуже смачний десерт з ніжною ароматною м’якоттю всередині і хрусткою скоринкою зовні.
Інгредієнти
-
3 шт.
— груша
-
1 рулон
— тісто (листкове)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
3 ст. л.
— цукор
-
1 склянка
— вино (біле)
Рецепт приготування
Груші для десерту беремо не дуже стиглі, промиваємо і залишаємо стебло.
Очистити груші від шкірки.
У каструлю на 3/4 заливаємо воду, додаємо вино, цукор і опускаємо підготовлені груші.
Варимо груші після закипання 10 хвилин і охолодити.
Рулон листкового тіста розкриваємо і нарізаємо смужками шириною 1 см. і загорнути кожну грушу смужками починаючи знизу. Викладаємо груші в тісті на деко з пекарської папером.
Змащуємо груші збитим яйцем і випікаємо ароматні груші в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.
Смачні груші з хрусткою скоринкою тесту остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою (за бажанням) і подаємо. Приємного апетиту!