Груші в листковому тісті


Дуже смачний десерт з ніжною ароматною м’якоттю всередині і хрусткою скоринкою зовні.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — груша

  • 1 рулон

    — тісто (листкове)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 3 ст. л.

    — цукор

  • 1 склянка

    — вино (біле)

Рецепт приготування

    Груші для десерту беремо не дуже стиглі, промиваємо і залишаємо стебло.


    Очистити груші від шкірки.


    У каструлю на 3/4 заливаємо воду, додаємо вино, цукор і опускаємо підготовлені груші.


    Варимо груші після закипання 10 хвилин і охолодити.


    Рулон листкового тіста розкриваємо і нарізаємо смужками шириною 1 см. і загорнути кожну грушу смужками починаючи знизу. Викладаємо груші в тісті на деко з пекарської папером.


    Змащуємо груші збитим яйцем і випікаємо ароматні груші в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.

    Смачні груші з хрусткою скоринкою тесту остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою (за бажанням) і подаємо. Приємного апетиту!