Прості закусочні бутерброди з копченою ковбасою, смаженими кабачками, свіжими огірками, помідорами і вершковим сиром на скибочках багета.
Інгредієнти
-
400 гр.
— ковбаса (копчена)
-
170 гр.
— сир (вершковий Альметте тощо)
-
1 шт.
— хліб (довгий багет)
-
2 шт.
— кабачок
-
1 шт.
— огірок
-
3 шт.
— помідори (невеликі)
-
2 зубчики
— часник
-
2-3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Чисті кабачки нарізаємо кружечками, викладаємо на деко і поливаємо олією. Повинно вийти 40 кружечків (по 2 шт. на 1 бутерброд).
Засмажуємо підготовлені кабачки в духовці при 200 градусах, поки кружечки не зарум’яняться.
Невеликі помідори нарізаємо кружечками, ковбасу з огірком — кружечками і навпіл, багет — тонкими скибочками.
У мисці перемішуємо вершковий сир, подрібнений часник, трохи солі і перцю.
Скибочки багета намазуємо підготовленої вершковою сумішшю.
На кожен шматок багета з сиром викладаємо по 2 скибочки кабачка і по одному скибочці ковбаси. Зверху бутербродів викладаємо скибочки огірком і помідор. Отримуємо 2 види бутербродів, які прикрашаємо гілочками кропу і відразу подаємо. Приємного апетиту!