Маслюки на зиму — 6 рецептів заготовки смачних грибів

Здрастуйте, дорогі читачі. Цей рік видався грибним, тому буде багато консервованих, заморожених, сушених і смажених грибів на зиму. Сьогодні ми поговоримо саме про маслюках.

Цей гриб дуже корисний. Особливо він смачний в маринованому або солоному вигляді. У баночці вони відрізняються слизової капелюшком і розсолом. У нашій родині такі гриби дуже люблять. Навіть якщо нам не вдається зібрати їх в лісі, ми купуємо на ринку у перевірених продавців. Адже важливо збирати їх саме в екологічно чистому місці.

Сьогодні я підготувала для вас свої улюблені рецепти консервування маслюків на зиму. Всі вони прості у виконанні. Маслюки виходять дуже смачними і стоять усю зиму. Якщо, звичайно ж, не з’їдаються раніше!

1. Маслюки смажені на зиму

Крім різноманітних баночок з маринованими або солоними маслюками, хотілося б запастися чимось особливим, теж дуже смачним. Тоді я пропоную вам рецепт смажених маслюків. Їх можна зберегти на зиму. Потім зручно дістати баночку і відразу використовувати за призначенням. Наприклад, зварити суп, перемішати із смаженою картоплею або відправити в начинку для пиріжків.