Для приготування використовуємо салат з кучерявими листками, додаємо смажений бекон, варену стручкову квасолю, часник, рослинне масло і насолоджуємося.
Інгредієнти
-
2 аркуша
— салат (кучерявий червоний і зелений)
-
70 гр.
— квасоля (стручкова)
-
3 скибочки
— бекон
-
2 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1/4 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Стручкову квасолю викладаємо в киплячу солону воду, варимо 5 хвилин, відкидаємо на друшляк і промиваємо холодною водою.
Смужки бекону обсмажуємо.
Готовий бекон нарізаємо.
Кучеряве листя салату рвемо руками, викладаємо в миску і додаємо підготовлені шматочки бекону.
Часник дрібно нарізаємо і кладемо в миску.
У стручків квасолі зрізаємо кінці і розрізаємо навпіл.
Нарізані стручки відправляємо в миску, додаємо мелений перець, сіль.
Вливаємо олію, перемішуємо і салат готовий!
Викладаємо красивий ароматний салат на тарілки і відразу подаємо. Приємного апетиту!