Оригінальна хрустка закуска з копченою рибою, огірком, яйцем, вершковим і напівтверді сиром.
Інгредієнти
-
1 пакет
— хліб (нарізаний тостерний)
-
250-300 гр.
— риба (копчена форель або сьомга)
-
2-3 шт.
— огірок
-
4-5 шт.
— куряче яйце
-
150 гр.
— сир (Тильзитер, Гауда)
-
200 гр.
— сир (вершковий)
-
1 пучок
— кріп
-
за смаком
— насіння (кунжуту)
Рецепт приготування
-
Готову гарну закуску з копченою рибою викладаємо на тарілку і відразу подаємо. Приємного апетиту!
З шматків тостерного хліба зрізаємо кірки і розрізаємо навпіл. Викладаємо підготовлені шматочки хліба у форму для кексів, формуючи човники з хліба. Відправляємо хліб в духовку при 200 градусів на 3-4 хвилини, поки хліб не підсохне і не прийме форму човники. Виймаємо і остуджуємо.
Яйця відварюємо, очищаємо і розрізаємо кожне яйце на 6 частин.
Половину пучка кропу дрібно нарізаємо і змішуємо з вершковим сиром. Огірки нарізаємо кружечками і формою для печива з кружечків вирізаємо квіточки. Сир напівтвердих сортів нарізаємо невеликими брусочками. Шматок копченої форелі нарізаємо на тонкі шматочки.
В остиглі човники з хліба викладаємо на дно підготовлений вершковий сир з кропом, додаємо по шматочку копченої форелі, яйця, огірки, сиру напівтвердих сортів. Прикрашаємо наповнені човники гілочкою кропу і посипаємо кунжутом.