Закуска з копченою рибою


Оригінальна хрустка закуска з копченою рибою, огірком, яйцем, вершковим і напівтверді сиром.

Інгредієнти

  • 1 пакет

    — хліб (нарізаний тостерний)

  • 250-300 гр.

    — риба (копчена форель або сьомга)

  • 2-3 шт.

    — огірок

  • 4-5 шт.

    — куряче яйце

  • 150 гр.

    — сир (Тильзитер, Гауда)

  • 200 гр.

    — сир (вершковий)

  • 1 пучок

    — кріп

  • за смаком

    — насіння (кунжуту)

Рецепт приготування

    З шматків тостерного хліба зрізаємо кірки і розрізаємо навпіл. Викладаємо підготовлені шматочки хліба у форму для кексів, формуючи човники з хліба. Відправляємо хліб в духовку при 200 градусів на 3-4 хвилини, поки хліб не підсохне і не прийме форму човники. Виймаємо і остуджуємо.

    Яйця відварюємо, очищаємо і розрізаємо кожне яйце на 6 частин.

    Половину пучка кропу дрібно нарізаємо і змішуємо з вершковим сиром. Огірки нарізаємо кружечками і формою для печива з кружечків вирізаємо квіточки. Сир напівтвердих сортів нарізаємо невеликими брусочками. Шматок копченої форелі нарізаємо на тонкі шматочки.

    В остиглі човники з хліба викладаємо на дно підготовлений вершковий сир з кропом, додаємо по шматочку копченої форелі, яйця, огірки, сиру напівтвердих сортів. Прикрашаємо наповнені човники гілочкою кропу і посипаємо кунжутом.

  • Готову гарну закуску з копченою рибою викладаємо на тарілку і відразу подаємо. Приємного апетиту!