Відмінний рецепт приготування смачного десерту. Ароматні яблука в тісті.
Інгредієнти
-
4 шт.
— яблуко
-
400 гр.
— тісто (заморожене листкове)
-
2 ст. л.
— сік лимона
-
4 ч. л.
— вершкове масло
-
4 ст. л.
— молоко варене згущене)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
за смаком
— цукор (пудра)
Рецепт приготування
Включаємо духовку на 180 градусів.
Яблука очищаємо від шкірки і, не розрізаючи яблука, видаляємо акуратно ножем нутрощі. Залишаємо дно у яблука. Збризкуємо лимонним соком. Залишаємо живці від яблук.
У вирізаний отвір додаємо по 1 чайної ложки вершкового масла і 1 столової ложки вареного згущеного молока.
Розморожене листкове тісто нарізаємо смужками шириною 2 див Ретельно загорнути яблуко смужками тіста.
З тіста вирізаємо листочки і для краси розміщуємо держак від яблука. Змащуємо кожне підготовлене яблуко збитим яйцем. Викладаємо у змащену форму для запікання. Випікаємо яблука в тісті 20-25 хвилин.
Подаємо яблука злегка теплими і посипаними цукровою пудрою. Приємного апетиту!