Яблука в тісті


Відмінний рецепт приготування смачного десерту. Ароматні яблука в тісті.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — яблуко

  • 400 гр.

    — тісто (заморожене листкове)

  • 2 ст. л.

    — сік лимона

  • 4 ч. л.

    — вершкове масло

  • 4 ст. л.

    — молоко варене згущене)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • за смаком

    — цукор (пудра)

Рецепт приготування

    Включаємо духовку на 180 градусів.

    Яблука очищаємо від шкірки і, не розрізаючи яблука, видаляємо акуратно ножем нутрощі. Залишаємо дно у яблука. Збризкуємо лимонним соком. Залишаємо живці від яблук.


    У вирізаний отвір додаємо по 1 чайної ложки вершкового масла і 1 столової ложки вареного згущеного молока.


    Розморожене листкове тісто нарізаємо смужками шириною 2 див Ретельно загорнути яблуко смужками тіста.


    З тіста вирізаємо листочки і для краси розміщуємо держак від яблука. Змащуємо кожне підготовлене яблуко збитим яйцем. Викладаємо у змащену форму для запікання. Випікаємо яблука в тісті 20-25 хвилин.

    Подаємо яблука злегка теплими і посипаними цукровою пудрою. Приємного апетиту!