Простий рецепт приготування сирної паски з горіхами та цукатами.
Інгредієнти
-
100 гр.
— сир
-
5 шт.
— куряче яйце (жовтки)
-
100 гр.
— вершкове масло
-
1,5 склянки
— цукрова пудра
-
200 гр.
— сметана (жирна)
-
10 гр.
— цукати
-
10 гр.
— курага
-
10 гр.
апельсин (цедра)
-
30 гр.
— горіх (волоський, мигдаль)
-
на кінчику ножа
— ванілін
Рецепт приготування
Сир ретельно протираємо дерев’яним товкачем у великій мисці.
Розм’якшене вершкове масло додаємо в сир. Добре перемішуємо.
У сир з маслом додаємо жовтки, ванілін і половину цукрової пудри. Перемішуємо.
Додаємо в суміш сметану, перемішуємо і поступово додаємо залишок цукрової пудри. Суміш повинна вийти кремоподібної консистенції.
Сирну суміш добре перемішуємо. Додаємо подрібнені цукати, курагу, апельсинову цедру, горіхи (залишаємо трохи волоських горіхів для прикраси) і добре перемішуємо.
Невелике сито вистилаємо марлею в 2 шари і у нього викладаємо готову суміш. Сито ставимо на каструлю, щоб надлишки рідини з суміші стікали в каструлю. Відправляємо в холодильник на 12 годин.
Перед подачею на стіл готову паску викладаємо на тарілку і прикрашаємо.
Приємного апетиту!