Самий смачний і чудовий торт Снікерс, який ви легко приготуєте в домашніх умовах. Простий докладний рецепт покроково з фото.
Здрастуйте всі, хто зайшов на мій солодкий блозі! Ця стаття буде про найулюбленіший мій торт, який називається «Снікерс». За той час, поки я готувала для вас цей рецепт, мною було зроблено багато роботи. Я експериментувала з пропорціями і кількістю інгредієнтів, спробувала застосувати кілька різних шоколадних бісквітів, навіть навчилася самостійно смажити арахіс для цього торта)
І ось тепер пишу для вас простий рецепт, який вам обов’язково сподобається, тому що приготований за нього торт Снікерс виходить просто бомбічний! Він дуже смачний, ситний, в міру солодкий, ніжний і незабутній! Приготуйте його у себе вдома і він назавжди підкорить ваші серця!
Так от, за основу можна взяти класичний шоколадний бісквіт або бісквіт на гарячому молоці з додаванням какао, але я рекомендую шоколадний бісквіт на окропі. Тому що з ним торт виходить найбільш соковитий і ніжний.
Ще нам знадобиться крем з вареного згущеного молока для прошарку між коржами. Також ми посмажимо і почистимо арахіс для начинки, приготуємо домашню варену солону карамель і в завершенні зробимо крем Ганаш, який нам стане в нагоді для фінішного покриття і прикраси торта.
У цій статті я детально опишу всі етапи складання торта, а покрокові рецепти кожного з складових ви знайдете прийшовши по посиланнях. Натисніть на назву і потрапляйте на потрібну вам сторінку, там рецепти дуже докладно описані.
У цій статті в списку інгредієнтів я пропишу кількість всіх продуктів для кремів, бісквіта і начинок. Для того, щоб вам було зручно їх запам’ятати або записати.
Черговість приготування буде така:
Спочатку ми спечемо бісквіт (краще всього його готувати ввечері). Потім посмажимо арахіс, зваримо карамель. На наступний ранок приготуємо крем з вареного згущеного молока і крем ганаш. Після цього зберемо і прикрасимо наш торт.
Отже, як приготувати найсмачніший торт Снікерс в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.
Продукти для бісквіта на окропі:
- борошно — 190 гр.
- яйце куряче — 1 шт.
- цукор — 200 гр.
- какао — порошок- 45 гр.
- окріп — 275 гр.
- масло рослинне — 75 гр.
- кава розчинна — 2 ст. л
- розпушувач тіста — 15 гр.
Для карамелі знадобляться:
- цукор — 300 гр.
- вершки жирністю 30% — 200 мл
- масло вершкове — 100 гр.
- сіль дрібна — 1 щіпка.
Крем з вареного згущеного молока:
- варене згущене молоко — 380 гр.
- масло 82,5% — 180 гр.
Для крему Ганаш:
- темний шоколад — 200 гр.
- вершки жирністю 30% — 100 гр.
- масло 82,5% жирності — 50 гр.
Начинка з смаженого арахісу:
- горіх арахіс без шкаралупи — 300 г
Примітка:
- Для приготування бісквіта, і кремів продукти мають бути кімнатної температури. Тому дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
- Варене згущене молоко купуйте тільки хорошої якості без штучних жирів.
- Арахіс для начинки вибирайте цілісний без зламів і попрілостей.
- Після того, як все буде готово, приступайте до складання.
- Якщо ви вибрали шоколадний бісквіт на окропі, той просочення вам не знадобиться.
- Арахіс після смаження очистіть від лушпиння, розділіть на три частини, дві з них подрібніть кухонним ножем, а одну не треба.
- Якщо ви карамель для торта приготували заздалегідь і вона у вас завмерла, тоді підігрійте її трохи в мікрохвильовці, щоб вона набула колишню тягучість. Але, будьте уважні, не перегрейте, нам не потрібна гаряча карамель.
- Торт Снікерс, приготований з цієї кількості інгредієнтів виходить більше двох кілограмів, при діаметрі коржів 20 див.
- Для бісквіта купуйте тільки якісний какао.
Починаємо збірку торта Снікерс
Бісквіт вийміть з холодильника, звільнити від плівки або пакет і акуратно розріжте на 3 однакових коржа. У мене вийшли коржі приблизно по 2 см завтовшки.
Найзручніше збирати торт на спеціальному поворотному столику. Зверху на нього поставте велику плоску тарілку або підкладку.
Далі на підкладку (тарілку) нанесіть трохи крему з вареного згущеного молока для того, щоб торт не ковзав, після чого зверху покладіть перший корж.
Крем з вареного згущеного молока для початку розділіть на 4 однакові частини — це вам допоможе рівномірно розподілити крем між коржами і одна частина піде на обмазку торта з боків.
Тепер гарненько промажте корж кремом.
Поверх крему посипте одну частину подрібненого смаженого арахісу.
Наступний шар буде варена карамель. Її необхідно рівномірно розподілити поверх горіхів.
Тепер нам потрібно повторити все наново — корж, крем, горіхи, карамель. Після цього наверх покладіть третій корж і повапните торт з усіх боків залишилися кремом з вареного згущеного молока.
Крем повинен піти весь, більше він нам не знадобиться.
Отже, торт обмазали і вирівняли, тепер приберіть його в холодильник мінімум на 30 хвилин, а краще на 1 годину. Нам потрібно щоб крем застиг і стабілізувався.
Після того, як поставите торт в холодильник, відразу дістаньте з нього крем ганаш, який був там на стабілізації. Нам потрібно щоб крем трохи підігріли при кімнатній температурі, став пластичним, слухняним в роботі з ним.
Після стабілізації торта в холодильнику вам залишиться його дооформити. Як прикрасити торт є багато варіантів — я рекомендую з боків обмазати кремом ганаш. З нього ж по периметру, за допомогою кондитерського мішка з насадкою, зробити трояндочки. А в центр викласти решту арахіс і залити вареної карамеллю.
Коли всі етапи будуть завершені потрібно поставити ваш тортик в холодильник ще на 3 години. За цей час він досить просочиться і їм можна буде пригощати рідних та близьких.
А ось наш апетитний красунчик в розрізі — помилуйтеся!
Приємного вам апетиту! З’являться питання, пишіть у коментарях — буду рада відповісти на них.