Страви з горбуші — рецепти приготування смачної червоної риби

Приготування:

  • Філе горбуші дрібно порізати кубиками.

  • Цибулю очистити, дрібно порізати кубиками.

  • У глибокій тарілці змішати рибу, цибулю, сіль, перець , базилік (не бійтеся, сильного смаку або запаху, ви не відчуєте.),

  • додати яйце, ретельно перемішати, дати постояти 5-10 хвилин.
  • У сковороді розігріти рослинне масло, рибної суміші руками робимо круглі котлетки і відразу ж викладаємо на сковороду.

  • Обсмажуємо по 3-4 хвилини з кожного боку на середньому вогні.

  • Готові котлети викладаємо в тарілку і ставимо в тепле місце.

  • Адигейський сир ретельно розминаємо виделкою в тарілці,

  • додаємо сирний плавлений сир, ретельно перемішуємо.

  • Дрібно ріжемо зелень кропу, петрушки і кінзи, для зручності насипаємо в маленьке блюдце.

  • З сирної маси формуємо невеличкі кульки,

  • обвалюємо їх у нарізаної зелені.

  • На велике блюдо викладаємо салатні листя, на них викладаємо котлети і сирні кульки

Прикрашаємо блюдо нарізаними на половинки або четвертинки помідорами.

Приємного апетиту!