Приготування:
- Філе горбуші дрібно порізати кубиками.
- Цибулю очистити, дрібно порізати кубиками.
- У глибокій тарілці змішати рибу, цибулю, сіль, перець , базилік (не бійтеся, сильного смаку або запаху, ви не відчуєте.),
- додати яйце, ретельно перемішати, дати постояти 5-10 хвилин.
- У сковороді розігріти рослинне масло, рибної суміші руками робимо круглі котлетки і відразу ж викладаємо на сковороду.
- Обсмажуємо по 3-4 хвилини з кожного боку на середньому вогні.
- Готові котлети викладаємо в тарілку і ставимо в тепле місце.
- Адигейський сир ретельно розминаємо виделкою в тарілці,
- додаємо сирний плавлений сир, ретельно перемішуємо.
- Дрібно ріжемо зелень кропу, петрушки і кінзи, для зручності насипаємо в маленьке блюдце.
- З сирної маси формуємо невеличкі кульки,
- обвалюємо їх у нарізаної зелені.
- На велике блюдо викладаємо салатні листя, на них викладаємо котлети і сирні кульки
Прикрашаємо блюдо нарізаними на половинки або четвертинки помідорами.
Приємного апетиту!