2. Юшка з горбуші, яку ми назвали «Юшка домашня»
Правда я не знаю, чи можна цей суп назвати 100% юшкою. Рибалки почнуть кричати — де горілочка в юшку, де дим, ну і ще багато чого у кожного рибалки по різному. Будемо вважати це -домашній юшкою, бо рибний суп ми варимо з рибних консервів.
Інгредієнти:
- Рибний бульйон — 1 -1,5 літр (залишився після проціджування)
- Шматочки свіжої риби, плавники, раніше залишені при обробленні.
- Картопля середній — 2 шт.
- Цибуля — порей — біла частина 1 шт.
- Морква — 1 маленька
- Зелень кропу і петрушки за смаком
- Перець за смаком
Приготування:
- Картоплю почистити, нарізати кубиками, цибулю почистити, нарізати кільцями, моркву почистити, нарізати кружечками.
- Бульйон довести до кипіння, опустити картоплю, варити 10 хвилин, додати цибулю-порей, морква, шматочки риби і варити ще 10-15 хвилин.
Вуха розлити по тарілках, приправити перцем і зеленню за смаком. До вусі подати свіжий хліб.