Страви з горбуші — рецепти приготування смачної червоної риби

2. Юшка з горбуші, яку ми назвали «Юшка домашня»

Правда я не знаю, чи можна цей суп назвати 100% юшкою. Рибалки почнуть кричати — де горілочка в юшку, де дим, ну і ще багато чого у кожного рибалки по різному. Будемо вважати це -домашній юшкою, бо рибний суп ми варимо з рибних консервів.

Інгредієнти:

  • Рибний бульйон — 1 -1,5 літр (залишився після проціджування)

  • Шматочки свіжої риби, плавники, раніше залишені при обробленні.
  • Картопля середній — 2 шт.
  • Цибуля — порей — біла частина 1 шт.
  • Морква — 1 маленька
  • Зелень кропу і петрушки за смаком
  • Перець за смаком

Приготування:

  • Картоплю почистити, нарізати кубиками, цибулю почистити, нарізати кільцями, моркву почистити, нарізати кружечками.

  • Бульйон довести до кипіння, опустити картоплю, варити 10 хвилин, додати цибулю-порей, морква, шматочки риби і варити ще 10-15 хвилин.

Вуха розлити по тарілках, приправити перцем і зеленню за смаком. До вусі подати свіжий хліб.