Риба в клярі


Відмінний рецепт приготування ароматної смаженої риби Тілапія в пивному клярі.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — риба (філе)

  • 2 чашки

    — мука

  • 350 мл.

    — пиво

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ч. л.

    — розпушувач

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Борошно змішати з розпушувачем, перцем і сіллю. Додаємо збиті яйця, невеликими порціями пиво і замішуємо гладке рідке тісто.


    Філе риби нарізаємо великими шматками і обвалюємо в борошні. Якщо рибу плануємо подати в якості закуски, то філе нарізаємо невеликими шматочками.


    Занурюємо підготовлені шматки риби в кляр.


    Відправляємо порціями в гаряче масло.


    Обсмажуємо рибку по 2-3 хвилини з кожного боку.


    Готові шматочки викладаємо спочатку на серветки, потім на тарілки з гарніром, соусом Тартар і подаємо. Приємного апетиту!