Швидкі пиріжки з варенням


Швидкий спосіб приготування смачних смажених пиріжків з вишневим варенням з бездріжджового тіста.

Інгредієнти

  • 2,5 склянки

    — мука

  • 1 склянка

    — пахта (або нежирний кефір)

  • 1/4 склянки

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — сода (харчова)

  • за смаком

    — варення (вишневе або за смаком)

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    У мисці змішуємо сколотини (або кефір), цукор і соду.


    Додаємо в заготовку порціями борошно і добре перемішуємо.


    Замішуємо Руками тісто близько 2 хвилин і залишаємо накритим на 10 хвилин.


    Ділимо тісто на 15 частин і в кульки.


    Розкачуємо кульки в коржі, викладаємо в середину начинку, щільно слипаем кінці коржі, щоб варення не витікало при смаженні, і перевертаємо зворотною стороною.


    За таким методом готуємо всі пиріжки.

    Обсмажуємо підготовлені пиріжки в олії на слабкому вогні з двох сторін, доки не зажарятся до світло-коричневої скоринки. Подаємо пиріжки гарячими з холодним молоком або гарячим чаєм. Приємного апетиту!