Швидка піца з локшини


Оригінальний рецепт приготування смачної Піци де за основу береться локшина швидкого приготування.

Інгредієнти

  • 4-5 пачок

    — локшина (швидкого приготування)

  • 350 гр.

    — сир (російський або гауда)

  • 50 гр.

    — сир (пармезан)

  • 4-5 ст. л.

    — кетчуп

  • 200 гр.

    — ковбаса

  • 1 шт.

    — перець (чилі маринований)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 230 градусів.

    У сковороду додаємо 2 столові ложки масла і акуратно рівномірно в сковороді розподіляємо суху локшину.


    Сир натираємо на тертці, ділимо на 2 частини і посипаємо локшину однією частиною (Пармезан поки не використовуємо).

    Потім розподіляємо кетчуп (важливо кетчуп додати сир, а не на локшину, лапша від кетчупу стане м’якою і не буде тримати начинку).

    Далі друга частина сиру, нарізана ковбаса, нарізаний перець чилі (можна не використовувати).


    Сковороду з піцою відправляємо в духовку і запікаємо близько 20 хвилин.

  • Виймаємо готову піцу з локшини, викладаємо відразу на тарілку і посипаємо натертим сиром Пармезан. Нарізаємо на шматочки.

    Приємного апетиту!