Оригінальний рецепт приготування смачної Піци де за основу береться локшина швидкого приготування.
Інгредієнти
-
4-5 пачок
— локшина (швидкого приготування)
-
350 гр.
— сир (російський або гауда)
-
50 гр.
— сир (пармезан)
-
4-5 ст. л.
— кетчуп
-
200 гр.
— ковбаса
-
1 шт.
— перець (чилі маринований)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
Рецепт приготування
-
Виймаємо готову піцу з локшини, викладаємо відразу на тарілку і посипаємо натертим сиром Пармезан. Нарізаємо на шматочки.
Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 230 градусів.
У сковороду додаємо 2 столові ложки масла і акуратно рівномірно в сковороді розподіляємо суху локшину.
Сир натираємо на тертці, ділимо на 2 частини і посипаємо локшину однією частиною (Пармезан поки не використовуємо).
Потім розподіляємо кетчуп (важливо кетчуп додати сир, а не на локшину, лапша від кетчупу стане м’якою і не буде тримати начинку).
Далі друга частина сиру, нарізана ковбаса, нарізаний перець чилі (можна не використовувати).
Сковороду з піцою відправляємо в духовку і запікаємо близько 20 хвилин.