Гавайська піца


Рецепт піци з консервованим ананасом, шинкою і сиром.

Інгредієнти

  • 700-800 гр.

    — тісто для піци

  • 250 гр.

    — шинка

  • 200 гр.

    — ананас (консервовані)

  • 300 гр.

    — сир (Гауда, Тильзитер, Моцарелла)

  • 4 ст. л.

    — кетчуп (чилі)

  • за смаком

    — орегано

Рецепт приготування

    Шинку нарізаємо на тонкі скибочки. Ананас нарізаємо на невеликі шматочки. Сир натираємо.

    Тісто розкочуємо тонко в 2 кола діаметром близько 25-27 см і викладаємо на деко.

    Змащуємо тісто кетчупом. Потім розміщуємо скибочки шинки з шматочками ананаса. Все закриваємо посипаємо сиром і орегано.

    Відправляємо запікатися в духовку при 200 градусів на 20-25 хвилин, поки сир не розплавиться і тісто не засмажитися до золотистої скоринки.

  • Готову Гавайську виймаємо, залишаємо на 3 хвилини, перекладаємо на тарілку, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!