Рецепт піци з консервованим ананасом, шинкою і сиром.
Інгредієнти
-
700-800 гр.
— тісто для піци
-
250 гр.
— шинка
-
200 гр.
— ананас (консервовані)
-
300 гр.
— сир (Гауда, Тильзитер, Моцарелла)
-
4 ст. л.
— кетчуп (чилі)
-
за смаком
— орегано
Рецепт приготування
-
Готову Гавайську виймаємо, залишаємо на 3 хвилини, перекладаємо на тарілку, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!
Шинку нарізаємо на тонкі скибочки. Ананас нарізаємо на невеликі шматочки. Сир натираємо.
Тісто розкочуємо тонко в 2 кола діаметром близько 25-27 см і викладаємо на деко.
Змащуємо тісто кетчупом. Потім розміщуємо скибочки шинки з шматочками ананаса. Все закриваємо посипаємо сиром і орегано.
Відправляємо запікатися в духовку при 200 градусів на 20-25 хвилин, поки сир не розплавиться і тісто не засмажитися до золотистої скоринки.