Оригінальний рецепт смачного торта з готових млинців з кремом із сиру, вершків і шоколаду. Зверху млинцевий торт заливаємо шоколадом і посипаємо фундуком.
Інгредієнти
Для млинців:
-
250 мл.
— молоко
-
6 ст. л.
— борошно (пшеничне)
-
2 ст. л.
— цукор
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 ст. л.
— рослинна олія
Для крему:
-
250 гр.
— сир (у пачці)
-
150 мл.
— вершки (33%)
-
1/2 чашки
— цукор
-
2 ч. л.
— ванільний цукор
-
50 гр.
— шоколад (молочний)
Для прикраси:
-
150 гр.
— шоколад (молочний)
-
2 ст. л.
— вершки (33%)
-
1 жменю
— фундук (смажений)
Рецепт приготування
Для млинців у мисці змішуємо міксером цукор і яйце. Потім вливаємо молоко, масло і порціями додаємо борошно. Рідке тісто збиваємо до однорідного стану.
Смажимо тонкі млинці на антипригарній сковороді і остуджуємо.
Для крему в мисці міксером збиваємо цукор, ванільний цукор і вершки. Потім додаємо сир і збиваємо ароматну масу до пишного стану. Ділимо крем навпіл. Шоколад (50 гр.) розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі і вливаємо в половину підготовленого сирного крему.
На тарілку викладаємо готовий млинець, змащуємо білим сирним кремом, накриваємо млинцем і змащуємо шоколадним кремом. За таким методом змащуємо всі млинці.
У миску розламуємо шоколадну плитку, вливаємо вершки і розтоплюємо на водяній бані, помішуючи. Виливаємо розтоплений шоколад на млинцевий торт, розподіляємо по всій поверхні так, щоб шоколад стікав по краях. Додаємо зверху обсмажений фундук (половинки), трохи поливаємо шоколадом і відправляємо ароматний млинцевий торт в холодильник до повного застигання шоколаду.
Смачний млинцевий торт подаємо з улюбленими гарячими напоями. Приємного апетиту!