Шоколадний торт з млинців


Оригінальний рецепт смачного торта з готових млинців з кремом із сиру, вершків і шоколаду. Зверху млинцевий торт заливаємо шоколадом і посипаємо фундуком.

Інгредієнти

Для млинців:

  • 250 мл.

    — молоко

  • 6 ст. л.

    — борошно (пшеничне)

  • 2 ст. л.

    — цукор

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

Для крему:

  • 250 гр.

    — сир (у пачці)

  • 150 мл.

    — вершки (33%)

  • 1/2 чашки

    — цукор

  • 2 ч. л.

    — ванільний цукор

  • 50 гр.

    — шоколад (молочний)

Для прикраси:

  • 150 гр.

    — шоколад (молочний)

  • 2 ст. л.

    — вершки (33%)

  • 1 жменю

    — фундук (смажений)

Рецепт приготування

    Для млинців у мисці змішуємо міксером цукор і яйце. Потім вливаємо молоко, масло і порціями додаємо борошно. Рідке тісто збиваємо до однорідного стану.


    Смажимо тонкі млинці на антипригарній сковороді і остуджуємо.


    Для крему в мисці міксером збиваємо цукор, ванільний цукор і вершки. Потім додаємо сир і збиваємо ароматну масу до пишного стану. Ділимо крем навпіл. Шоколад (50 гр.) розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі і вливаємо в половину підготовленого сирного крему.


    На тарілку викладаємо готовий млинець, змащуємо білим сирним кремом, накриваємо млинцем і змащуємо шоколадним кремом. За таким методом змащуємо всі млинці.


    У миску розламуємо шоколадну плитку, вливаємо вершки і розтоплюємо на водяній бані, помішуючи. Виливаємо розтоплений шоколад на млинцевий торт, розподіляємо по всій поверхні так, щоб шоколад стікав по краях. Додаємо зверху обсмажений фундук (половинки), трохи поливаємо шоколадом і відправляємо ароматний млинцевий торт в холодильник до повного застигання шоколаду.

    Смачний млинцевий торт подаємо з улюбленими гарячими напоями. Приємного апетиту!