Для ласунів! Швидкий рецепт смачного шоколадного пудингу з борошна, какао, цукру, молока, шоколаду з додаванням кориці і ванільного екстракту.
Інгредієнти
-
500 мл.
— молоко
-
250 гр.
— цукор
-
150 гр.
— борошно (вищий сорт)
-
100 гр.
— шоколад
-
75 гр.
— какао (порошок)
-
35 гр.
— крохмаль (кукурудзяний)
-
35 гр.
— вершкове масло
-
1 ст. л.
— кориця
-
1 ч. л.
— ванільний екстракт
Рецепт приготування
У каструлі змішуємо віночків всі сухі інгредієнти: цукор, какао, борошно, кориця і крохмаль.
Вливаємо в підготовлену суху суміш молоко, помішуючи віночком, ставимо на вогонь, доводимо заготовку для пудингу до кипіння і варимо 2 хвилини, помішуючи.
Шоколад дрібно нарізаємо ножем.
Поки заготівля для пудингу гаряча додаємо ванільний екстракт, вершкове масло і підготовлений шоколад.
Добре перемішуємо ароматний пудинг до стану крему.
Готовий шоколадний пудинг охолодити, розкладаємо по мисках і подаємо з печивом. Зверху пудинг можна посипати шоколадом. Приємного апетиту!