Салат » морква по-корейськи


Дуже простий рецепт ароматної салату з моркви з оцтом і спеціями.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — морква

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1/4 склянки

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — оцет (9%)

  • 2 ч. л.

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • 3 щіпки

    — коріандр

  • 3 щіпки

    — перець (чорний)

  • 3 щіпки

    — перець (духмяний)

  • 2 щіпки

    — перець (гострий червоний)

Рецепт приготування

    Чисту і очищену моркву натираємо на довгі тонкі смужки.


    Додаємо в підготовлену морква сіль і цукор. Перемішуємо і мнемо морквину руками, поки не стане трохи м’якою.


    Додаємо в моркву оцет, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин.


    У чашці змішуємо весь перець, коріандр і додаємо в моркву.


    У каструлю викладаємо очищені і роздавлені зубчики часнику, вливаємо олію і розігріваємо майже до кипіння.


    Видаляємо часник з гарячого масла і вливаємо в моркву.


    Ароматну морква добре перемішуємо і залишаємо на столі на 12 годин.

    Готовий ароматний салат з моркви подаємо після 12 годин, зберігаємо в холодильнику. Приємного апетиту!