Дуже простий рецепт ароматної салату з моркви з оцтом і спеціями.
Інгредієнти
-
500 гр.
— морква
-
2 зубчики
— часник
-
1/4 склянки
— рослинна олія
-
1 ст. л.
— оцет (9%)
-
2 ч. л.
— цукор
-
1 ч. л.
— сіль
-
3 щіпки
— коріандр
-
3 щіпки
— перець (чорний)
-
3 щіпки
— перець (духмяний)
-
2 щіпки
— перець (гострий червоний)
Рецепт приготування
Чисту і очищену моркву натираємо на довгі тонкі смужки.
Додаємо в підготовлену морква сіль і цукор. Перемішуємо і мнемо морквину руками, поки не стане трохи м’якою.
Додаємо в моркву оцет, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин.
У чашці змішуємо весь перець, коріандр і додаємо в моркву.
У каструлю викладаємо очищені і роздавлені зубчики часнику, вливаємо олію і розігріваємо майже до кипіння.
Видаляємо часник з гарячого масла і вливаємо в моркву.
Ароматну морква добре перемішуємо і залишаємо на столі на 12 годин.
Готовий ароматний салат з моркви подаємо після 12 годин, зберігаємо в холодильнику. Приємного апетиту!