Кукурудзяний салат з бринзою


Швидкий рецепт ароматної салату із зерен кукурудзи, солодкого перцю, бринзи, зеленого і ріпчастої цибулі з майонезом.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — кукурудза (зерна)

  • 100 гр.

    — сир (бринза)

  • 1/2 шт.

    — перець (солодкий)

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (невеликий)

  • 3 зубчики

    — часник

  • 2 стебла

    — зелена цибуля

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Кукурудзу можна брати заморожену або консервовану. Очищений перець нарізаємо на кубики розміром кукурудзи, ріпчасту і зелену цибулю — дрібно, бринзу дрібно натираємо.


    Якщо кукурудза заморожена, то обсмажуємо в олії 3-4 хвилини з сіллю, поки зерна не стануть майже м’якими. Остуджуємо.


    У миску викладаємо консервовану або обсмажену кукурудзу, подрібнену цибулю, шматочки перцю, натерту бринзу і пропущений через прес часник.

    Заправляємо ароматний кукурудзяний салат майонезом, пробуємо на сіль і відразу подаємо. Приємного апетиту!