Особливий салат з моркви і родзинок. Заправляємо салат сумішшю з меду, соку лимона і оливкової олії.
Інгредієнти
-
3 шт.
— морква (очищена)
-
1/2 склянки
— ізюм
-
3 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
2 ст. л.
— мед
-
2 ст. л.
— сік лимона
-
1/4 ч. л.
— сіль
-
на кінчику ножа
— мускатний горіх
Рецепт приготування
-
Заливаємо підготовленої заправкою родзинки з морквою, перемішуємо, накриваємо миску. Подаємо Салат не відразу, 2 години зберігаємо в холодильнику. Потім подаємо. Приємного апетиту!
У велику миску натираємо моркву на крупній тертці.
Родзинки ретельно промиваємо один раз гарячою водою і 3-4 рази теплою водою. Віджимаємо і викладаємо до моркви.
У невелику миску викладаємо мед, сіль, мускатний горіх, сік лимона і масло. Добре збиваємо.