Салат з моркви


Особливий салат з моркви і родзинок. Заправляємо салат сумішшю з меду, соку лимона і оливкової олії.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — морква (очищена)

  • 1/2 склянки

    — ізюм

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • 2 ст. л.

    — мед

  • 2 ст. л.

    — сік лимона

  • 1/4 ч. л.

    — сіль

  • на кінчику ножа

    — мускатний горіх

Рецепт приготування

    У велику миску натираємо моркву на крупній тертці.

    Родзинки ретельно промиваємо один раз гарячою водою і 3-4 рази теплою водою. Віджимаємо і викладаємо до моркви.

    У невелику миску викладаємо мед, сіль, мускатний горіх, сік лимона і масло. Добре збиваємо.

  • Заливаємо підготовленої заправкою родзинки з морквою, перемішуємо, накриваємо миску. Подаємо Салат не відразу, 2 години зберігаємо в холодильнику. Потім подаємо. Приємного апетиту!