Салат з капусти кольрабі


Свіжий ароматний салат з кольрабі, яблука, моркви і кінзи.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — капуста кольрабі)

  • 1 шт.

    — яблуко

  • 1 шт.

    — морква

  • 3 гілочки

    — кінза

  • 3-4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    З кольрабі зрізаємо листя, стебло очищаємо як картопля.


    Розрізаємо кольрабі навпіл, нарізаємо на тонкі скибочки і впоперек на соломку.


    Яблуко очистити від серцевини і нарізаємо соломкою.


    Викладаємо підготовлену соломку кольрабі і яблука в миску.


    Очищену моркву нарізаємо соломкою, викладаємо до кольрабі і яблуку.


    Ароматну кінзу дрібно нарізаємо і кладемо в миску.

    Овочі з яблуком солимо, поливаємо олією, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!