Свіжий ароматний салат з кольрабі, яблука, моркви і кінзи.
Інгредієнти
-
2 шт.
— капуста кольрабі)
-
1 шт.
— яблуко
-
1 шт.
— морква
-
3 гілочки
— кінза
-
3-4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
З кольрабі зрізаємо листя, стебло очищаємо як картопля.
Розрізаємо кольрабі навпіл, нарізаємо на тонкі скибочки і впоперек на соломку.
Яблуко очистити від серцевини і нарізаємо соломкою.
Викладаємо підготовлену соломку кольрабі і яблука в миску.
Очищену моркву нарізаємо соломкою, викладаємо до кольрабі і яблуку.
Ароматну кінзу дрібно нарізаємо і кладемо в миску.
Овочі з яблуком солимо, поливаємо олією, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!