Швидкий ароматний салат з капусти, солодкого перцю, моркви і ріпчастої цибулі.
Інгредієнти
-
1/2 качана
— капуста (невеликого розміру)
-
1 шт.
— морква
-
2 шт.
— перець (солодкий червоний і жовтий)
-
60 гр.
— сметана
-
120 гр.
— майонез
-
2 ст. л.
— сік лимона
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Моркву натираємо тонкою соломкою, очищений перець і капусту нарізаємо тонкою соломкою. Підготовлені капусту, моркву і перець викладаємо в миску.
У мисці змішуємо майонез, сметану, сік лимона, перець і сіль. Перемішуємо підготовлену заправку і вливаємо до овочів.
Готовий ароматний капустяний салат перемішуємо, даємо постояти мінімум 30 хвилин і подаємо. Приємного апетиту!