Салат з капустою і перцем


Швидкий ароматний салат з капусти, солодкого перцю, моркви і ріпчастої цибулі.

Інгредієнти

  • 1/2 качана

    — капуста (невеликого розміру)

  • 1 шт.

    — морква

  • 2 шт.

    — перець (солодкий червоний і жовтий)

  • 60 гр.

    — сметана

  • 120 гр.

    — майонез

  • 2 ст. л.

    — сік лимона

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Моркву натираємо тонкою соломкою, очищений перець і капусту нарізаємо тонкою соломкою. Підготовлені капусту, моркву і перець викладаємо в миску.


    У мисці змішуємо майонез, сметану, сік лимона, перець і сіль. Перемішуємо підготовлену заправку і вливаємо до овочів.

    Готовий ароматний капустяний салат перемішуємо, даємо постояти мінімум 30 хвилин і подаємо. Приємного апетиту!