Картопляний салат з яйцями і сухариками


Смачний картопляний салат з маринованою цибулею, вареним яйцем і хрусткими сухариками.

Інгредієнти

  • 6 шт.

    — картопля

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста (середній)

  • 5 скибочок

    — хліб (тостерний)

  • 4 ч. л.

    — вершкове масло

  • 1 ст. л.

    — оцет (9%)

  • 3 ст. л.

    — сметана

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Цибулю нарізаємо тонко півкільцями, викладаємо в миску, заливаємо оцтом і доливаємо воду, щоб покрити цибулю. Залишаємо.


    Картопля ретельно промиваємо з губкою і відварюємо в мундирі. Охолодити в холодній воді (для прискорення процесу), очищаємо і нарізаємо кубиками.


    Паралельно з приготуванням картоплі, відварюємо яйця, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо кубиками.


    Скибочки тостерного хліба нарізаємо кубиками, поливаємо розтопленим маслом, перемішуємо і викладаємо на деко. Відправляємо кубики хліба в розігріту духовку до 200 градусів і обсмажуємо сухарики близько 5 хвилин.


    У миску викладаємо підготовлені кубики картоплі, яєць, сухарики (трохи залишаємо для подачі), злегка віджатий маринований цибулю, сметану, майонез, сіль і мелений перець. Акуратно перемішуємо.


    Смачний картопляний салат з яйцями і сухариками подаємо відразу. Приємного апетиту!