Салат з помідорів з цибулею в маринаді


Простий ароматний салатик зі свіжих помідорів і червоного ріпчастої цибулі в маринаді з оцтом і петрушкою.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 250 мл.

    — вода (холодна)

  • 4 ст. л.

    — оцет (білий винний 5%)

  • 2 ст. л.

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 1 щіпка

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    У мисці змішуємо нарізану петрушку, сіль, цукор, перець і воду.


    Помідори миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо непотрібні частини.


    Нарізаємо підготовлені половинки помідорів на великі часточки.


    Очищений червоний цибулю нарізаємо дрібно.


    Підготовлені часточки помідорів з цибулею викладаємо в миску.


    Вливаємо в овочі маринад і відправляємо в холодильник мінімум на 15 хвилин.

    Готовий маринований салат подаємо в маринаді до м’ясних страв. Приємного апетиту!