Цей салат відмінно підійде в якості перекусу або до основних овочевих страв.
Інгредієнти
-
2 грона
— помідори (черрі)
-
1 шт.
— авокадо (дозрілий)
-
150-170 гр.
— креветки (заморожені)
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
1 пучок
— базилік
-
3 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
1 ст. л.
— сік лимона (або лайма)
-
за смаком
— суміш 5 перців
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Поливаємо салат соком лимона, оливковою олією. Заправляємо сумішшю з 5 перців і сіллю. Змішуємо всі інгредієнти. Салат готовий! Приємного апетиту!
Креветки заливаємо окропом на 2 хвилини. Викладаємо і остуджуємо.
Помідори черрі ріжемо або на 2 частини, або на 4 частини, залежно від їх розміру. Викладаємо в миску.
Авокадо очищаємо, видаляємо кісточку, розрізаємо вздовж на довгі часточки і розрізаємо впоперек на невеликі шматочки. Червоний цибулю дрібно шаткуємо. Листя базиліка промиваємо, дрібно нарізаємо. Відправляємо все до помідорів черрі.