Чудовий швидкий салат з консервованої квасолею, солодким перцем, цибулею і солодким перцем.
Інгредієнти
-
1 банку
— квасоля (червона консервована)
-
1/2 шт.
— перець (солодкий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
1-2 шт.
— огірок (солоний)
-
2 гілочки
— петрушка
-
1 ч. л.
— оцет (яблучний)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Квасоля відкриваємо і промиваємо. Перець нарізаємо кубиками, ріпчаста цибуля — навпіл і соломкою, огірок — кружальцями, петрушку — дрібно. Змішуємо в чашці оцет, сіль, перець і олію.
У миску викладаємо підготовлені квасоля і солодкий перець.
Додаємо кружечки огірка, цибулю, петрушку і заливаємо підготовленої заправкою.
Готовий ароматний салат перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!