Салат з квасолею


Чудовий швидкий салат з консервованої квасолею, солодким перцем, цибулею і солодким перцем.

Інгредієнти

  • 1 банку

    — квасоля (червона консервована)

  • 1/2 шт.

    — перець (солодкий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 1-2 шт.

    — огірок (солоний)

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 1 ч. л.

    — оцет (яблучний)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Квасоля відкриваємо і промиваємо. Перець нарізаємо кубиками, ріпчаста цибуля — навпіл і соломкою, огірок — кружальцями, петрушку — дрібно. Змішуємо в чашці оцет, сіль, перець і олію.

    У миску викладаємо підготовлені квасоля і солодкий перець.


    Додаємо кружечки огірка, цибулю, петрушку і заливаємо підготовленої заправкою.

    Готовий ароматний салат перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!