Салат з червоної квасолі і солодкого перцю


Спробуйте хрусткий ситний салатик з консервованої червоної квасолі, солодкого перцю, петрушки, ріпчастої і зеленої цибулі з додаванням рослинної олії.

Інгредієнти

  • 1 банку

    — квасоля (червона консервована)

  • 1/2 шт.

    — перець (болгарський)

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 1 стебло

    — зелена цибуля

  • 4 гілочки

    — петрушка

  • 1-2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Перець, цибулю очищаємо і промиваємо.


    Квасоля відкриваємо, зливаємо, відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою. Даємо стекти.


    Підготовлений перець нарізаємо соломкою.


    Ріпчасту цибулю — соломкою.


    Зелена цибуля — навскоси.


    Петрушку — дрібно.


    У миску викладаємо підготовлену консервовану квасолю і додаємо трохи солі.


    Додаємо зелений лук, перець.


    Ріпчасту цибулю і петрушку.

    Заправляємо ароматний салат з квасолі маслом, перемішуємо, пробуємо на сіль і відразу подаємо. Приємного апетиту!