Морква по-корейськи з паприкою


Простий рецепт ароматної маринованої моркви з часником, соєвим соусом, оцтом і паприкою. За таким рецептом можна приготувати буряк, кабачки або огірки.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 зубчики

    — часник

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 3 ст. л.

    — оцет (9%)

  • 1 ст. л.

    — соєвий соус

  • 2 ст. л.

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Моркву миємо та очищаємо.


    Моркву натираємо соломкою.


    У мисці змішуємо соєвий соус, сіль, цукор, паприку і оцет.


    У натерту моркву, додаємо подрібнений часник.


    Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо в гаряче масло.


    Як тільки цибуля стане золотистого кольору, знімаємо з вогню. Для салату нам знадобиться тільки масло, в якому обсмажили цибулю. Друшляк ставимо на миску і виливаємо гаряче масло з цибулею. Цибулю можна залишити і додати в м’ясний фарш.


    Підготовлений маринад виливаємо в моркву з часником.


    Додаємо ароматне масло і добре перемішуємо. Накриваємо Миску і відправляємо в холодильник мінімум на 4 години.

    Через 4 години ароматну морква прикрашаємо й подаємо. Приємного апетиту!