Фунчоза з овочами


Відмінний рецепт приготування гострого салату зі скляної локшини, моркви, солодкого перцю та огірків.

Інгредієнти

  • 1 пачка

    — локшина (Фунчоза)

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — перець (1/2 червоний і 1/2 зелений)

  • 1 шт.

    — огірок

  • 1 пачка

    — соус (заправка для Фунчозы)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1 щіпка

    — сіль

Рецепт приготування


    Скляну локшину заливаємо окропом і витримуємо 4 хвилини.


    Відкидаємо фунчозу на друшляк і промиваємо під крижаною водою. За бажанням скляну локшину можна порізати.


    Морква з огірком натираємо на тертці для корейської моркви.


    Підготовлену моркву викладаємо в миску, додаємо дрібку солі і трохи мнемо рукою.


    Червоний і зелений перець дуже дрібно нарізаємо.


    Викладаємо підготовлені моркву, огірок і перець в миску, додаємо скляну локшину, подрібнений часник, заправку для фунчозы, перемішуємо і залишаємо на 60 хвилин.

  • Готовий ароматний салат фунчоза викладаємо в салатник і подаємо. Приємного апетиту!