Відмінний рецепт приготування гострого салату зі скляної локшини, моркви, солодкого перцю та огірків.
Інгредієнти
-
1 пачка
— локшина (Фунчоза)
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— перець (1/2 червоний і 1/2 зелений)
-
1 шт.
— огірок
-
1 пачка
— соус (заправка для Фунчозы)
-
2 зубчики
— часник
-
1 щіпка
— сіль
Рецепт приготування
-
Готовий ароматний салат фунчоза викладаємо в салатник і подаємо. Приємного апетиту!
Скляну локшину заливаємо окропом і витримуємо 4 хвилини.
Відкидаємо фунчозу на друшляк і промиваємо під крижаною водою. За бажанням скляну локшину можна порізати.
Морква з огірком натираємо на тертці для корейської моркви.
Підготовлену моркву викладаємо в миску, додаємо дрібку солі і трохи мнемо рукою.
Червоний і зелений перець дуже дрібно нарізаємо.
Викладаємо підготовлені моркву, огірок і перець в миску, додаємо скляну локшину, подрібнений часник, заправку для фунчозы, перемішуємо і залишаємо на 60 хвилин.