Салат з гречкою та квасолею


Відмінний салат з гречкою, квасолею, солодким перцем і зеленим салатом.

Інгредієнти

  • 125 гр.

    — гречана крупа

  • 1/2 шт.

    — перець (солодкий червоний)

  • 2 жмені

    — салат (рукола)

  • 125 гр.

    — квасоля (консервована червона і біла)

  • 100 гр.

    — йогурт (натуральний густий)

  • 1/2 шт.

    — лайм

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Гречку промиваємо 3-4 рази. Промиту крупу заливаємо водою, солимо і варимо до стану аль денте (не до повної готовності) близько 5 хвилин. Воду розраховуємо з пропорції 1 обсяг гречки на 1,5 обсягу води.


    Червоний солодкий перець нарізаємо кубиками. Квасоля відкриваємо, зливаємо і промиваємо.

    У миску викладаємо остиглу гречку, листя салату рукола, підготовлені кубики перцю і квасоля.


    У мисці змішуємо йогурт, сік половини лайма, щіпку солі і меленого перцю. Злегка збиваємо виделкою.

  • Додаємо підготовлений йогуртовий соус в салат, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!