Салат із червонокачанної капусти


Рецепт приготування барвистого ароматного салату з червонокачанної капусти.

Інгредієнти

  • 1 качан

    — капуста (червоноголова)

  • 1-2 шт.

    — морква

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2-3 гілочки

    — петрушка

  • 1 зубчик

    — часник

  • 1/4 чашки

    — оцет (яблучний)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — гірчиця

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Невеликий вилок червонокачанної капусти очищаємо і промиваємо. Шаткуємо соломкою ножем або на тертці.

    Моркву миємо і соскабливаем ножем шкірку. Натираємо підготовлену моркву на крупній тертці.

    Підготовлену нашатковану капусту викладаємо в миску, посипаємо сіллю і мнемо руками. Додаємо натерту моркву і нарізану півкільцями цибулю.

    Виливаємо В миску оцет, рослинне масло, додаємо гірчицю, подрібнений часник і збиваємо виделкою.

  • Заправляємо салат підготовленим соусом, добре перемішуємо, посипаємо нарізаною петрушкою і подаємо через 15 хвилин. Приємного апетиту!