Відмінний рецепт приготування невеликих рулетиків з філе індички, фаршировані шинкою. На гарнір до рулетикам подаємо ароматні смажені гриби.
Інгредієнти
-
400 гр.
— індичка (філе грудки)
-
150 гр.
— шинка
-
200 гр.
— лисички (свіжі)
-
2 зубчики
— часник
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Шинку дуже дрібно нарізаємо, філе індички нарізаємо на 12 скибочок, відбиваємо і посипаємо перцем, сіллю. На підготовлені шматочки індички викладаємо однакову кількість нарізаної шинки.
Скибочки індички з шинкою згортаємо і закріплюємо зубочистками.
Підготовлені рулетики викладаємо в масло (2 ст. л.), додаємо 1 зубчик часнику і за бажанням 2 листочка шавлії або петрушки. Рулетики обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін, вливаємо 1/3 склянки води, зменшуємо вогонь, накриваємо і варимо ще 5-6 хвилин, поки вода повністю не випарується. Прибираємо з сковороди.
Після рулетиків додаємо залишки олії (2 ст. л.) і викладаємо чисті гриби (можна брати будь за смаком), солимо, перчимо, накриваємо і смажимо до 10 хвилин. У ароматні гриби викладаємо готові рулетики і обсмажуємо разом ще 2-3 хвилини. Виймаємо зубочистки.
Готові ароматні рулетики з індички викладаємо на гриби і подаємо. Приємного апетиту!