Дуже смачна риба, запечена в пергаменті з ароматною сумішшю з масла із зеленню.
Інгредієнти
-
2 шматки
— риба (філе тріски, палтуса або лосося)
-
3 1/2 ст. л.
— вершкове масло (розм’якшене)
-
2 гілочки
— петрушка
-
2 гілочки
— кріп
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування ароматної рибки ставимо за духовку на 220 градусів.
У мисці змішуємо дрібно нарізані кріп, петрушку з розм’якшеним маслом (за бажанням можна додати чебрець).
З пергаментного паперу вирізаємо пакет у вигляді серця.
Шматки рибного філе промиваємо, висушуємо паперовими рушниками і викладаємо на невеликий шматок паперу. Додаємо на кожен шматок філе по половині підготовленої зеленої суміші з олії, рівномірно розподіляємо і посипаємо сіллю і перцем.
Викладаємо рибу на папері в підготовлений пакет і скріплюємо кінці папери (звертаємо).
Випікаємо ароматну рибу в папері 13-15 хвилин, виймаємо і подаємо в пакеті з часточками лимона або викладаємо на тарілку з смаженими грибами з кабачками. Приємного апетиту!