Пшоняна каша з гарбузом


Відмінний рецепт приготування ароматної молочної пшоняної каші з гарбузом.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — гарбуз

  • 300 гр.

    — пшоняна крупа

  • 1 літр

    — молоко

  • 3 ст. л.

    — вершкове масло

  • 1 ст. л.

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування каші ставимо за духовку на 180 градусів.

    Гарбуз ріжемо навпіл, очищаємо від внутрішньої м’якоті, шкірки і нарізаємо кубиками.


    Пшоно ретельно промиваємо 4-5 разів.


    Молоко доводимо до кипіння, додаємо цукор, сіль і підготовлену гарбуз. Варимо 5 хвилин і викладаємо пшоно.


    Варимо пшоно з гарбузом без кришки 10 хвилин, періодично помішуючи. Кашу розкладаємо в горщики (в 4-5 шт. залежить від розміру). Викладаємо зверху в горщики однакову кількість вершкового масла, накриваємо кришкою і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин.

    Готову запашну кашу виймаємо і подаємо. Приємного апетиту!