Класичний рецепт приготування вівсяної каші на молоці з цукром і вершковим маслом.
Інгредієнти
-
1 склянка
— вівсяна крупа
-
3 склянки
— молоко (3,2%)
-
3 ст. л.
— вершкове масло
-
1 ст. л. з
— цукор
-
1/2 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
-
а 3 хвилини до готовності додаємо вершкове масло. Готову гарячу вівсяну кашу на молоці розкладаємо по тарілках, посипаємо цукром і подаємо. Приємного апетиту!
Молоко виливаємо в глибоку каструлю і доводимо до кипіння. Як закипить молоко, порціями додаємо вівсяні пластівці і енергійно помішуємо.
Додаємо в молоко з крупою сіль з цукром і варимо, періодично помішуючи на повільному вогні 10-15 хвилин, поки каша не загусне і пластівці не розбухнуть.