Манна каша


Класичний рецепт смачної каші на сніданок з молоком і вершковим маслом.

Інгредієнти

  • 800 мл.

    — молоко

  • 80 гр.

    — манна крупа

  • 2 щіпки

    — сіль

  • 4 ст. л.

    — цукор

  • 2 ст. л.

    — вершкове масло (топлене)

Рецепт приготування

    У каструлі середнього розміри доводимо молоко до кипіння, з додаванням дрібок солі.

    Коли молоко закипить, зменшуємо температуру і порціями додаємо крупу, постійно помішуючи віночком. Перемішуємо добре, щоб видалити грудочки.


    Варимо смачну манну кашу на повільному вогні 10 хвилин, періодично помішуючи.
    Після 7 хвилин варіння додаємо цукор.

  • Готову гарячу манну кашу розкладаємо по тарілках, додаємо невелику кількість топленого вершкового масла і відразу подаємо. Приємного апетиту!