Відмінний рецепт самого простого, швидкого і універсального гарніру з крупи кускус. Розсипчастий кускус відмінно підійде до овочів, м’яса і риби.
Інгредієнти
-
1,5 склянки
— крупи кускус
-
1 ст. л.
— вершкове масло
-
1 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування кускуса воду (1 ¾ склянки) доводимо до кипіння, додаємо сіль, вершкове і рослинне масло.
Засипаємо крупу кускус (пропорція на 1 ½ склянки кускусу 1 ¾ склянки води) і добре перемішуємо.
Відразу знімаємо кускус з вогню, накриваємо і залишаємо на 5 хвилин.
Знімаємо кришку і, щоб кускус став розсипчастим, з допомогою виделки акуратно розмішуємо і кускус готовий!. Подаємо смачний кускус як гарнір до овочевих, м’ясних і рибних страв. Приємного апетиту!