Запечена кукурудза в качанах


Відмінний рецепт приготування запеченої кукурудзи в качанах.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — кукурудза (в качанах)

  • 4 ст. л.

    — вершкове масло

  • за смаком

    — перець (свіжозмелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування запеченої кукурудзи включаємо духовку на 180 градусів.

    З качанів кукурудзи ретельно знімаємо листя і рильця («волосся), промиваємо водою.


    Відриваємо шматок фольги, шматок повинен бути великий, щоб обернути качан кукурудзи навколо. Викладаємо кукурудзу на фольгу, змащуємо підготовлені качани розм’якшеним вершковим маслом (по 1 столовій ложки на початок), посипаємо сіллю і свіжомеленим перцем.

    Обертаємо кукурудзяні качани фольгою й запікаємо 30-40 хвилин (залежить від розміру качана).

  • Готову кукурудзу в качанах виймаємо, відкриваємо фольгу, додаємо залишки вершкового масла і подаємо. Приємного апетиту!