Рисова каша з гарбузом


Відмінний рецепт приготування ароматної рисової каші на молоці з гарбузовим пюре і корицею.

Інгредієнти

  • 1 склянка

    — рисова крупа

  • 3 склянки

    — молоко

  • 1 склянка

    — пюре (гарбузова)

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

  • 1 ст. л.

    — цукор

  • за смаком

    — кориця

Рецепт приготування

    Рис промиваємо 4-5 разів. Молоко доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь.


    Викладаємо в молоко підготовлений рис і варимо, поки каша не загусне і рис не стане м’яким.


    Викладаємо у готову кашу підігріте в гарбузове пюре і корицю.


    Ретельно перемішуємо.

    Готову запашну кашу з гарбузом викладаємо на тарілки і подаємо. Приємного апетиту!