Відмінний рецепт приготування ароматної рисової каші на молоці з гарбузовим пюре і корицею.
Інгредієнти
-
1 склянка
— рисова крупа
-
3 склянки
— молоко
-
1 склянка
— пюре (гарбузова)
-
1/2 ч. л.
— сіль
-
1 ст. л.
— цукор
-
за смаком
— кориця
Рецепт приготування
Рис промиваємо 4-5 разів. Молоко доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь.
Викладаємо в молоко підготовлений рис і варимо, поки каша не загусне і рис не стане м’яким.
Викладаємо у готову кашу підігріте в гарбузове пюре і корицю.
Ретельно перемішуємо.
Готову запашну кашу з гарбузом викладаємо на тарілки і подаємо. Приємного апетиту!