Відмінний рецепт піци з беконом, шинкою і сиром.
Інгредієнти
-
300 гр.
— тісто (дріжджове)
-
150 гр.
— сир (Гауда, Пошехонський)
-
100 гр.
— бекон (копчений)
-
100 гр.
— шинка
-
2 ст. л.
— соус (томатний)
-
за смаком
— орегано
Рецепт приготування
-
Готову піцу виймаємо, залишаємо на 10 хвилин, нарізаємо на порційні шматки і подаємо. Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 180 градусів.
Сир натираємо на тертці, шинку з беконом нарізаємо на однакові шматочки.
Готове тісто тонко розкачуємо у велике коло і викладаємо на змащене деко. Якщо готуємо піцу з бортиками, по краях формуємо бортики.
Змащуємо тісто томатним соусом, рівномірно розподіляємо скибочки бекону і шинки. Зверху рівномірно розкладаємо сир, посипаємо орегано, відправляємо запікатися піцу з беконом і шинкою на 20-25 хвилин.