Піца з беконом і шинкою


Відмінний рецепт піци з беконом, шинкою і сиром.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — тісто (дріжджове)

  • 150 гр.

    — сир (Гауда, Пошехонський)

  • 100 гр.

    — бекон (копчений)

  • 100 гр.

    — шинка

  • 2 ст. л.

    — соус (томатний)

  • за смаком

    — орегано

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 180 градусів.

    Сир натираємо на тертці, шинку з беконом нарізаємо на однакові шматочки.

    Готове тісто тонко розкачуємо у велике коло і викладаємо на змащене деко. Якщо готуємо піцу з бортиками, по краях формуємо бортики.

    Змащуємо тісто томатним соусом, рівномірно розподіляємо скибочки бекону і шинки. Зверху рівномірно розкладаємо сир, посипаємо орегано, відправляємо запікатися піцу з беконом і шинкою на 20-25 хвилин.

  • Готову піцу виймаємо, залишаємо на 10 хвилин, нарізаємо на порційні шматки і подаємо. Приємного апетиту!