Найкращий рецепт приготування ароматного паштету з печінки кролика з ріпчастою цибулею, вершковим маслом і сухим вином.
Інгредієнти
-
200 гр.
— кролик (печінка)
-
1 шт.
— ріпчаста цибуля (невеликий)
-
70 гр.
— вершкове масло
-
35 мл.
— вино (міцне десертне)
-
1 шт.
— лавровий лист
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Печінка кролика промиваємо та нарізаємо на скибочки.
Замочуємо підготовлені скибочки печінки в холодній воді на 15 хвилин.
У сковороду масло і викладаємо нарізану цибулю. Обсмажуємо 2-3 хвилини.
В обсмажену цибулю додаємо промиті проточною водою скибочки печінки кролика і лавровий лист.
Обсмажуємо шматочки печінки, поки вода не випарується. Додаємо вино, даємо йому випаруватися і приправляємо сіллю, перцем. Видаляємо лавровий лист і остуджуємо.
Викладаємо обсмажені шматочки печінки кролика в чашу блендера.
Трохи печінку подрібнюємо і додаємо розм’якшене масло.
Змішуємо ароматний паштет, поки не перетворитися в легкий крем.
Викладаємо готовий смачний паштет в контейнер, до подачі на стіл витримуємо в холодильнику мінімум 3 години і подаємо з шматочками свіжого батона або багета. Зберігаємо паштет закритим у холодильнику максимум 3 дні. Приємного апетиту!