Відмінний рецепт ароматної пасти з лісових грибів лисичок, обсмажених з цибулею, сметаною і перемішаних з вареними макаронами Фетучине.
Інгредієнти
-
200 гр.
— макарони (Фетучине або інші)
-
200 гр.
— лисички
-
180 гр.
— сметана
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1/2 пучка
— петрушка
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Макарони Фетучине або будь-які інші відварюємо в солоній воді не до повної готовності і відкидаємо гарячі Фетучине на друшляк.
Паралельно очищений цибулю нарізаємо і обсмажуємо в маслі 2-3 хвилини.
Ароматні гриби лисички добре промиваємо, викладаємо в цибулю і обсмажуємо на середньому вогні 5-6 хвилин, помішуючи.
Додаємо в лисички сметану, перемішуємо, накриваємо і тушкуємо ще 5 хвилин.
Додаємо нарізану петрушку, мелений перець, сіль і перемішуємо лисички у вершковому соусі.
Викладаємо гриби в підготовлені макарони і добре перемішуємо. Пробуємо на сіль.
Подаємо ароматні Феттуччіне з грибами у вершковому соусі гарячими. Приємного апетиту!