Оригінальний рецепт квашеної капусти з буряком, морквою і часником.
Інгредієнти
-
2 качана
— капуста (невеликого розміру)
-
3 шт.
— морква (середнього розміру)
-
3 шт.
— буряк (середнього розміру)
-
4 зубчики
— часник
-
3 ст. л.
— сіль
Рецепт приготування
-
Ароматну квашену капусту можна подавати як салат або як закуску з нерафінованою олією і цибулею. Приємного апетиту!
Чистий капусту нарізаємо тонкою соломкою, очищені моркву з буряком натираємо.
Додаємо до підготовленим капусті, моркві та буряку сіль, нарізану часник і перемішуємо, мнемо рукою до виділення соку.
Розміщуємо зверху вантаж і залишаємо на 5 днів. Щодня один раз перемішуємо капусту і знову ставимо під вантаж.
Через 5 днів красиву квашену капусту перекладаємо у банки і зберігати в холодильнику.