Квашена капуста з буряком


Оригінальний рецепт квашеної капусти з буряком, морквою і часником.

Інгредієнти

  • 2 качана

    — капуста (невеликого розміру)

  • 3 шт.

    — морква (середнього розміру)

  • 3 шт.

    — буряк (середнього розміру)

  • 4 зубчики

    — часник

  • 3 ст. л.

    — сіль

Рецепт приготування


    Чистий капусту нарізаємо тонкою соломкою, очищені моркву з буряком натираємо.


    Додаємо до підготовленим капусті, моркві та буряку сіль, нарізану часник і перемішуємо, мнемо рукою до виділення соку.


    Розміщуємо зверху вантаж і залишаємо на 5 днів. Щодня один раз перемішуємо капусту і знову ставимо під вантаж.


    Через 5 днів красиву квашену капусту перекладаємо у банки і зберігати в холодильнику.

  • Ароматну квашену капусту можна подавати як салат або як закуску з нерафінованою олією і цибулею. Приємного апетиту!