Куряча шинка в пакеті


Оригінальний рецепт приготування ароматної курячої шинки в пакет для запікання.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — курка (грудка)

  • 2 ст. л.

    — мед

  • 3 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — розмарин

  • за смаком

    — чебрець

  • за смаком

    — перець (чорний)

Рецепт приготування

    Обробляємо Грудку на 2 шматки філе без шкіри і викладаємо в миску. Додаємо в філе мед, сіль, сушені розмарин, чебрець і мелений перець. Добре перемішуємо і викладаємо філе з травами в харчовій пакет. Маринуємо в холодильнику 48 годин.
    Мариноване філе промиваємо і заливаємо водою на 1 годину.


    Два підготовлених шматка філе викладаємо один на одного і щільно пов’язуємо шпагатом. Посипаємо сухими травами.
    Відправляємо курячу шинку в пакет для запікання і відправляємо в киплячу воду, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо ароматну шинку 6-7 хвилин. Вимикаємо вогонь і залишаємо рулет у воді, поки вода повністю не охолоне.


    Ароматну шинку виймаємо з пакета, нарізаємо і подаємо.

    Така шинка відмінно підійде для приготування гамбургерів. Булки розрізаємо навпіл, підсмажуємо в духовці при 180 градусах 5 хвилин, змащуємо нижню частину майонезом, викладаємо зелений салат, кілька шматочків смачної курячої шинки, майонез і закриваємо верхньою частиною. Приємного апетиту!