Оригінальний рецепт приготування ароматної курячої шинки в пакет для запікання.
Інгредієнти
-
1 шт.
— курка (грудка)
-
2 ст. л.
— мед
-
3 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— розмарин
-
за смаком
— чебрець
-
за смаком
— перець (чорний)
Рецепт приготування
Обробляємо Грудку на 2 шматки філе без шкіри і викладаємо в миску. Додаємо в філе мед, сіль, сушені розмарин, чебрець і мелений перець. Добре перемішуємо і викладаємо філе з травами в харчовій пакет. Маринуємо в холодильнику 48 годин.
Мариноване філе промиваємо і заливаємо водою на 1 годину.
Два підготовлених шматка філе викладаємо один на одного і щільно пов’язуємо шпагатом. Посипаємо сухими травами.
Відправляємо курячу шинку в пакет для запікання і відправляємо в киплячу воду, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо ароматну шинку 6-7 хвилин. Вимикаємо вогонь і залишаємо рулет у воді, поки вода повністю не охолоне.
Ароматну шинку виймаємо з пакета, нарізаємо і подаємо.
Така шинка відмінно підійде для приготування гамбургерів. Булки розрізаємо навпіл, підсмажуємо в духовці при 180 градусах 5 хвилин, змащуємо нижню частину майонезом, викладаємо зелений салат, кілька шматочків смачної курячої шинки, майонез і закриваємо верхньою частиною. Приємного апетиту!