Рецепт дуже смачної закуски з курячого м’яса, зелені та яєць.
Інгредієнти
-
600 гр.
— курка (стегно)
-
7 шт.
— куряче яйце
-
1 пучок
— зелена цибуля
-
3 гілочки
— петрушка
-
4 гілочки
— кріп
-
4 зубчики
— часник
-
2 скибочки
— хліб (білий)
-
1 ст. л.
— мука
-
1 шт.
— лавровий лист
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
4 яйця відварюємо. Курячі стегна відварюємо у воді з лавровим листом, перцем і сіллю 25 хвилин. Стегна звільняємо від кісток і все м’ясо подрібнюємо на м’ясорубці або в блендері.
Зелену цибулю, петрушку, кріп дрібно нарізаємо. Часник пропускаємо через прес, скибочки хліба замочуємо на кілька секунд у воді і злегка віджимаємо.
У курячий фарш додаємо підготовлені зелень, часник, хліб, 2 яйця, борошно, сіль, перець і добре перемішуємо. Якщо фарш виходить дуже густим, додаємо трохи води.
Форму для хліба вистилаємо пекарської папером і викладаємо половину підготовленого курячого фаршу. Посередині викладаємо цілі варені яйця.
Накриваємо яйця залишками фаршу і заливаємо террін залишилися збитим яйцем.
Запікаємо курячий террін в розігрітій духовці при 200 градусах близько 30 хвилин.
Готовий ароматний террін остуджуємо, акуратно виймаємо, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!