Сирний рулет з куркою


Відмінна закуска на святковий стіл. Сирний рулет з начинкою з курячого м’яса і фаршу.

Інгредієнти

  • 500 гр.- сир (Гауда, Пошехонський тощо)
  • 800 гр.- курка (філе стегон)
  • 450 гр.- курка (фарш)
  • 4 шт.- куряче яйце
  • 4 ст. л.- майонез
  • 2 зубчики- часник
  • 1/2 ч. л.- приправа (для курки)
  • за смаком- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Для приготування сирного рулету ставимо за духовку на 180 градусів.

Збиваємо майонез з яйцями.


Додаємо підготовлений натертий сир.


Змішуємо сир з яєчною сумішшю.


Лист приблизно 38х27 див. вистилаємо фольгою і змащуємо рослинним маслом фольгу. Викладаємо на фольгу підготовлену сирну суміш.


Запікаємо в духовці 15 хвилин. Трохи охолоджуємо.


Філе курячих стегон розрізаємо на тонкі шматочки і посипаємо сіллю, перцем. У мисці курячий фарш змішуємо з сіллю, часником, перцем і приправою для курки.

Запечену сирну масу на аркуші перевертаємо на пергаментний папір і лопаткою знімаємо фольгу.


Викладаємо рівномірно курячі шматочки на сирний лист.


Тонким шаром розподіляємо підготовлений курячий фарш.


З допомогою паперу звертаємо в рулет.


Закріплюємо кінці папери.


Загортаємо підготовлений рулет в 2 шари фольги.


Відправляємо на деку запікатися в духовку на 1,5 години.

Готовий рулет у фользі остуджуємо, відправляємо в холодильник на 1 годину. Знімаємо фольгу, папір, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!