Куряча шинка (рулет)


Відмінна закуска з курки. Шинка ароматна з філе курячих стегон, трав і спецій.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — курка (філе стегон)

  • 2-3 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1/4 ч. л.

    — базилік

  • 1/4 ч. л.

    — орегано

  • 10 шт.

    — перець (горошок)

  • 1 ч. л.

    — гірчиця (їдальня)

  • 1 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування курячої шинки ставимо за духовку на 190 градусів.

    Курячі ноги промиваємо, знімаємо м’ясо з кістки і знімаємо шкіру. У ступці подрібнюємо перець горошком, додаємо гірчицю, часник і перетираємо в пасту. Викладаємо підготовлені великі шматки в миску, додаємо сіль, паприку, підготовлену пасту, базилік, орегано і 1 ст. л. масла. Перемішуємо.


    Шматок паперу для випічки 40 х 40 скроплюємо маслом і викладаємо підготовлені курячі шматочки посередині.


    Щільно згортаємо папір з куркою в рулет і закріплюємо кінці.


    У жаровню наливаємо 1 склянку води, додаємо 1-2 зубчики часнику і викладаємо підготовлений рулет. Запікаємо курячу шинку в духовці близько години.


    Готову ароматну шинку виймаємо, остуджуємо на столі близько 20 хвилин. Відправляємо рулет в холодильник на 30 хвилин. Потім звільняємо шинку від паперу, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!